Turnuri de racire deschise DECSA SQA pentru utilizare industrială

Denumire: Turnuri de racire deschise DECSA SQA pentru utilizare industrială
turn de racire deschis ape industriale decsa sqa
Capacitate termică: 1000 - 6500kW

Turnurile de răcire industriale din seria SQA sunt turnuri de răcire deschise, proiectate și construite pentru aplicații industriale cu apă contaminată chiar și parțial cu solide în suspensie.

Proiectat pentru a garanta un consum redus de apă și pentru a asigura un impact minim asupra mediului, SQA se distinge de celelalte turnuri de răcire industriale de pe piața industrială datorită unei secțiuni de ventilator capabile să reducă considerabil căderile de presiune pe partea de aer și, prin urmare, consumul electric al ventilatoarelor.

Utilizarea unor medii de umplere mai largi (19 mm, 3D sau splash pack) caracterizează, de asemenea, SQA, dar și aplicarea de duze de tip SHP pentru distribuția apei și posibilitatea de a insera diferite soluții de umplere în secțiunea schimbătorului de căldură.

Paleta largă de variante diferite în ceea ce privește structura și panourile fac din seria SQA un turn de răcire extrem de flexibil, potrivit pentru toate tipurile de aplicații în sistemele de răcire.

Structură și panouri

Toate structurile seriei SQA sunt disponibile în oțel galvanizat la cald, în SS304 sau SS316. Panourile de reținere pot fi din oțel zincat la cald Z-725, din SS304, din SS316 sau din polimer armat cu fibre (FRP).

Bazin de apă rece

Atunci când este furnizat, bazinul de apă rece are tablă de oțel galvanizat la cald, complet cu fund înclinat antilegionella, un racord de ieșire a apei de răcire, un racord de evacuare și de prea-plin, un racord de apă de adaos complet cu robinet flotor mecanic și grile de intrare a aerului din PVC armat, rezistente la razele UV.

Schimbător de căldură

Turnurile de răcire industriale SQA cuprind un pachet de evaporare de înaltă eficiență pentru apă industrială format din plăci de PVC sudate între ele și modelate în mod corespunzător pentru a optimiza turbulența fluidelor în contracurent și a crește eficiența transferului de căldură. În funcție de cerințele instalației, pot fi furnizate medii de umplutură Splash sau tridimensionale.

Secțiunea ventilatorului

Secțiunea ventilatorului acestor turnuri de răcire este echipată cu ventilatoare de tip axial și are o formă specială de "coș de fum" care optimizează distribuția fluxului de aer în interiorul unității. În plus, acest design specific elimină posibilitatea acumulării de zăpadă, reducând sarcina statică asupra structurilor de susținere în perioada de iarnă.

Finisaje

Pentru a completa gama de produse, puteți proteja în mod suplimentar versiunea HDGS a turnului de răcire cu o acoperire specială cu pulbere epoxidică disponibilă în toate culorile RAL (DecsaCOATING PLUS).

Descriere pe scurt:

Materiale: Tablă de oțel zincat la cald Z-725, SS304, SS316

Număr de modele: 64

Capacitate termică: de la 1 la 6,5 MW

IDEALE PENTRU...
RĂCIRE DE PROCES

Primul turn de răcire conceput pentru a răspunde eficient tuturor nevoilor pieței industriale, SQA este potrivit și pentru apele industriale cu cantități mari de solide în suspensie, asigurând în același timp economii concrete la costurile de exploatare și performanțe termodinamice de înaltă eficiență.

Prezența unei secțiuni de ventilație în formă de coș de fum poate reduce considerabil pierderile de presiune pe partea de aer și, prin urmare, consumul electric al ventilatoarelor. Seria SQA garantează o reducere a costurilor și a timpilor de întreținere, datorită utilizării unor duze special concepute pentru ape industriale.

Posibilitatea de a selecta pachetul termic de umplere în funcție de prezența solidelor în suspensie și/sau a poluanților, la care se adaugă disponibilitatea de a introduce până la 5 straturi de pachete în secțiunea de schimb, fac din SQA un turn de răcire industrial extrem de flexibil din punct de vedere operațional și ideal pentru răcirea proceselor din toate aplicațiile industriale (inclusiv oțelării, uzine siderurgice, fabrici de fier și oțel, ciment, industria auto, chimică, farmaceutică, alimentară, pentru cogenerare și producerea de energie).

Avantaje:

Cel mai bun raport capacitate termică / dimensiuni totale

Turnurile de răcire industriale SQA se mândresc cu cel mai bun raport dintre puterea termică și dimensiunile de gabarit datorită posibilității de a încorpora pachete de umplutură termică de diferite configurații (până la 5 straturi de pachete de umplutură termică ) în secțiunea de schimbător de căldură.

Pachet de umplere pentru evaporare Decsapack

SQA dispune de o gamă largă de fill pack-uri (19 mm, 3D sau splash pack) pentru răcirea apei industriale în prezența solidelor în suspensie.

Economie mare de energie

SQA este singurul turn de răcire a apei echipat cu o secțiune de ventilație inovatoare în formă de coș de fum. Aceasta permite reducerea semnificativă a căderilor de presiune din partea aerului și, prin urmare, a consumului electric al ventilatoarelor.

Flexibilitate operațională

SQA este disponibil în mai multe versiuni în ceea ce privește structura și panourile, precum și în diferite pachete de umplere, în funcție de prezența sau nu a solidelor în suspensie și/sau a poluanților (apă industrială).

Documentatie: brosura-sqa.pdf