Turnuri de răcire închise DECSA REF-C cu ventilatoare centrifugale

turn-de-racire-inchis-ventilatoare-centrifugale-ref-c-decsa
Capacitate termică: 70 - 3708 kW

Pentru a răspunde mai bine nevoilor clienților săi în ceea ce privește funcționarea silențioasă și fiabilitatea, Decsa a proiectat turnul de răcire din seria REF-C, un turn de răcire cu circuit închis echipat cu ventilatoare centrifugale cu dublă aspirație, cu zgomot redus, echilibrate dinamic, montate pe arbori care pot fi tubulari sau masivi, în funcție de model.

Proiectat pentru răcirea apei fără contaminare și potrivit pentru toate tipurile de aplicații în sistemele de răcire a proceselor industriale și în sistemele HVAC, turnul de răcire la circuit închis REF-C dispune de o structură și de panouri din tablă de oțel Z-725 galvanizată la cald, care pot fi protejate suplimentar cu un strat special de acoperire cu pulbere epoxidică numit DecsaCOATING PLUS.

De asemenea, seria REF-C este construită în conformitate cu standardele de calitate ale sistemului de calitate ISO 9001 și ISO 14001. În plus, schimbătoarele de căldură tubulare utilizate pentru acest turn de răcire sunt proiectate cu țevi electrosudate  EN ISO 12305-3 clasa E235, îndoite în serpentine continue și supuse unui control riguros al calității. Serpentinele sunt apoi supuse procesului de galvanizare prin imersie într-o baie de zinc topit, în deplină conformitate cu EN ISO 1461.