Companie

Gohl Gmbh este numarul 1 în Germania pe piața turnurilor de răcire.

Fondată în 1933 de Ernst Wilhelm Gohl, compania este foarte activă în ultimii 50 de ani în tehnologia de răcire evaporativă, având în portofoliu numeroși clienți de prestigiu. Tehnologiile inovative, de calitate si parteneriatul echitabil au pus bazele succesului global.

Cu o livrare regulată a mai mult de 1000 de turnuri de răcire pe an, Gohl a demonstrat performanța și fiabilitatea produselor sale. 80 angajați lucrează la înterprinderea Gohl, ce își are unitatea de producție în Singen, în partea de sud a Germaniei.

PERFORMANȚĂ

De mai bine de 50 de ani, compania Gohl este clasată în topul liderilor de piață în domeniul producerii turnurilor de răcire. Brandul Gohl înseamnă calitate superioară și experiența. Scopul nostru este de a oferi clienților noștri soluții eficiente și cu un grad mare de siguranța în exploatare. Printr-o gamă variată de linii de produse și echipamente făcute la comandă, dupa un tipar modular, putem garanta soluții chiar și celor mai provocatoare cerințe, perfect potrivite nevoilor clienților noștri.

CALITATE

În permanență  o bună răcire - GOHL realizează turnuri de răcire cu o durată de viață extrem de lungă și cu cerințe minime pentru întreținere. Acest lucru este asigurat de materiale de înalta calitate și construcții solide, fabricate de către personal de specialitate.