Turnuri de racire deschise Decsa TMA EU cu ventilatoare axiale

Denumire: Turnuri de racire deschise Decsa TMA EU cu ventilatoare axiale
turn de racire deschis tma eu decsa
Capacitate termică: 190 - 5700 kW

 

 

Turnurile de răcire cu circuit deschis din seria TMA-EU sunt proiectate și construite de Decsa pentru a se potrivi cel mai bine tuturor aplicațiilor din instalații în care este necesară o eficiență ridicată și un cost de operare redus.

Proiectate pentru a beneficia de o putere optimizată și costuri de operare reduse - turnurile de răcire cu apă TMA-EU sunt acum un punct de referință pe piețele globale de aplicații HVAC datorită celor mai bune niveluri de emisii sonore din clasa lora, împreună cu un consum redus de energie și costuri de operare reduse.

Eficiența acestui model de turn de răcire, combinată cu experiența și profesionalismul dobândite de Decsa în cei peste 45 de ani de istorie îi confirmă fiabilitatea și calitatea. 

În plus, ca și celelalte produse Decsa, seria TMA-EU este construită conform standardelor de calitate ale sistemului de calitate ISO 9001.

IDEALE PENTRU HVAC ȘI PROCESE DE RĂCIRE INDUSTRIALĂ
Concepute pentru toate aplicațiile de climatizare (HVAC) care vizează o economie concretă a costurilor de exploatare și garantează performanțe termodinamice de înaltă eficiență, turnurile de răcire cu circuit deschis din seria TMA-EU sunt potrivite pentru răcirea apei în aplicații civile și industriale. Aceste turnuri de răcire sunt, prin urmare, ideale pentru aplicațiile de climatizare din sectorul medical, comercial, industrial și de servicii.

 
 

Structură și panouri
Decsa realizează toate structurile turnurilor de răcire deschise TMA-EU din tablă de oțel Z-725 galvanizată la cald (725 g/mp de zincare). Panourile sunt îmbinate cu șuruburi și sigilate pentru o etanșeitate perfectă la apă, fiind completate cu una sau mai multe guri de vizitare pentru inspecție internă.

Bazin de apă rece
Seria TMA-EU are un bazin de apă (atunci când este furnizat) din tablă de oțel Z-725 galvanizată la cald, cu partea inferioară înclinată  pentru a evita stagnarea apei și apariția legionella. Bazinul de apă al acestui turn de răcire cu circuit deschis cuprinde un racord de ieșire a apei cu un filtru anti-vortex, un racord de evacuare și de prea plin, un racord pentru apa de adaos complet cu robinet cu plutitor, grile de intrare a aerului din PVC armat, o conductă de evacuare.

Schimbător de căldură

Turnurile de răcire TMA-EU sunt echipate cu un schimbător de căldură exclusiv DecsaPACK (Onda 12), alcătuit din plăci de PVC sudate între ele și modelate corespunzător pentru a optimiza turbulența fluidelor în contracurent și pentru a crește eficiența schimbului de căldură. Pachetele de umplere Onda 19, Splash sau Tridimensional pot fi furnizate în funcție de cerințele sistemului.

Secțiunea ventilatorului

Seria TMA-EU dispune de cea mai recentă generație de ventilatoare axiale cu rotor echilibrat, echipate cu palete pivotante staționare cu profil de înaltă eficiență din aluminiu sau FRP. Toate tipurile de ventilatoare axiale pot fi conectate direct la motoare electrice. Alternativ, acestea pot fi conectate la motoare electrice prin intermediul unor curele și roți de transmisie sau cu transmisii unghiulare. Versiunile de ventilatoare cu zgomot redus sunt disponibile la cerere.

Caracteristici pe scurt

Materiale: Tablă de oțel galvanizat la cald Z-725

Numărul de modele: 128

Capacitate: de la 190 la 5700 kW

Avantaje:

Costuri de operare reduse

Turnurile de răcire deschise TMA-EU au costuri de operare reduse, datorită, în parte, consumului redus de energie al motoarelor care alimentează ventilatoarele axiale.

Structura de înaltă rezistență

Turnurile de răcire TMA-EU au o structură echipată cu panouri din oțel galvanizat Z-725; panourile sunt fixate cu șuruburi și sigilate pentru o etanșeitate perfectă la apă și sunt completate cu una sau mai multe uși etanșe pentru inspecție internă.

Mentenanță rapidă și facilă

Seria TMA-EU asigură o întreținere foarte ușoară și rapidă a pieselor mobile; chiar și panourile pot fi demontate fără a fi nevoie de un echipament dedicat.

Costuri de transport reduse

Toate turnurile de răcire deschise TMA-EU permit reducerea la minimum a costurilor de transport. De altfel, puteți transporta secțiunile pe camioane sau prin containere standard (în cazul transportului pe mare).

 
     
Documentatie: brosura-tma-eu.pdf