Turnuri de racire deschise Decsa TMR cu ventilatoare centrifugale

Denumire: Turnuri de racire deschise Decsa TMR cu ventilatoare centrifugale
turn de racire inchis ventilatoare centrifugale ref-c decsa
Capacitate termică: 90 - 5600 kW

Turnurile de răcire cu circuit deschis TMR sunt turnuri de răcire cu tiraj forțat care îndeplinesc toate cerințele pentru  aplicațiile care necesită o eficiență ridicată și costuri de operare reduse.

Realizate din tablă de oțel zincat la cald Z-725, se remarcă prin ventilatoarele centrifugale cu admisie dublă, cu palete curbate în față, (care asigură cel mai mic nivel de zgomot), echilibrate dinamic și montate pe arbori plini sau tubulari, în funcție de model.

Datorită experienței și profesionalismului Decsa în domeniul răcirii prin evaporare, seria TMR se caracterizează pe piață prin ventilatoare centrifugale care asigură un zgomot minim, echilibrate dinamic și montate pe arbori masivi sau tubulari, în funcție de model. Turnul de răcire deschis TMR se integrează, prin urmare, cel mai bine în sistemele în care silențiozitatea și fiabilitatea reprezintă un punct cheie în selecția echipamentelor.

Ca și seria TMA-EU, aceste turnuri de răcire sunt, de asemenea, concepute pentru a minimiza costurile incidentale, cum ar fi transportul echipamentului în sine, și sunt certificate conform standardelor ISO 9001 și ISO 14001 privind sistemul de calitate.

Structură și panouri

Toate structurile turnului de răcire cu circuit deschis TMR sunt realizate din tablă de oțel zincată la cald Z-725 (725 g/mp de acoperire cu zinc). Panourile sunt fixate cu șuruburi și sigilate pentru o etanșeitate perfectă la apă, cu una sau mai multe trape pentru inspecție internă.

Bazin de apă rece

Turnul de răcire TMR are un bazin de apă rece din oțel zincat la cald Z-725, un racord de ieșire a apei reci cu un filtru vortex, un racord de scurgere și de prea plin, un racord pentru apa de adaos complet cu robinet cu flotor și o conductă de evacuare.

Schimbător de căldură

Toate turnurile de răcire cu circuit deschis TMR au sistemul exclusiv DecsaPACK, care permite obținerea unei eficiențe energetice maxime prin optimizarea turbulenței apei și a aerului în interiorul acestuia. DecsaPACK este alcătuit dintr-o serie de plăci de polipropilenă termosudate și este disponibil în varianta Wave 12mm sau 19mm.

Secțiunea ventilatorului

Ventilatoarele centrifugale din seria TMR sunt silențioase, echilibrate dinamic și montate pe arbori masivi sau tubulari, în funcție de model. Rulmenții cu bile permanenți și cu autoaliniere, autolubrifianți, completează configurația.

Finisaje

Pentru a completa aplicația, puteți proteja în plus turnul de răcire cu o acoperire specială cu pulbere epoxidică (DecsaCOATING PLUS), disponibilă în toate culorile din gama RAL.

Caracteristici pe scurt

Materiale: Tablă de oțel galvanizat la cald Z-725

Numărul de modele: 79

Capacitate: de la 90 la 5600 kW

IDEALE PENTRU...
HVAC ȘI RĂCIRE DE PROCES

Turnurile de răcire cu circuit deschis TMR sunt potrivite pentru toate soluțiile de sistem care necesită o funcționare silențioasă și flexibilitate de instalare. Toate modelele au ventilatoare centrifugale cu turație redusă, care asigură un nivel de zgomot redus. Decsa a optimizat, de asemenea, amprenta la sol a unităților pentru a permite transportul cu camioane standard sau containere standard.

Turnurile de răcire TMR sunt ideale pentru răcirea apei în sistemele HVAC și răcirea proceselor pentru aplicații precum cele din domeniul materialelor plastice, chimic, farmaceutic, auto, energie și aer condiționat, spitalicesc, comercial și terțiar.

Avantaje:

Zgomot redus

Seria TMR are ventilatoare centrifugale cu admisie dublă, cu un rotor cu palete curbate în față, asigurând niveluri minime de zgomot.

Structură cu rezistență ridicată

Turnul de răcire cu circuit deschis TMR are panouri din oțel galvanizat Z-725, fixate cu șuruburi și sigilate pentru o etanșeitate perfectă la apă și completate cu una sau mai multe trape pentru a simplifica întreținerea obișnuită.

Întreținere rapidă și ușoară

Accesul la toate părțile mecanice este ușor. Pentru a simplifica activitățile de întreținere obișnuită, panourile sunt detașabile fără a utiliza unelte dedicate. Chiar și eliminatorul de picături cuprinde o serie de secțiuni special concepute pentru o întreținere obișnuită rapidă și ușoară.

Costuri de transport reduse

Turnurile de răcire deschise TMR sunt proiectate pentru a reduce la minimum costurile de transport. Este posibilă transportarea secțiunilor în camioane standard sau, în cazul transportului pe mare, în containere normale.

 

Documentatie: brosura-tmr.pdf